loader image

Триатлон Клуб 3 Дисциплини

Background

За клубот

Триатлон Клубот 3 Дисциплини или на англиски(3Disciplines) е оформен како Здружение во 2018
година со дозвола од претседателот на Америчката организација 3дисциплинес г динот Кени Крел
(Kenny Krell) и неофицијално настапуваше пола сезона на државните првенства по триатлон.


Галерија


Социјални мрежи


Контакт информации

АДРЕСА

Јане Сандански бр.16
Струга – Македонија

ТЕЛЕФОН

072 225 032

Е – МАИЛ

Организатор

ohrid

Покровител

Grb_Opstina_Ohrid

Генерален спонзор

T_logo_carrier_surface_rgb_n

Спонзори

sparkase-life
4waUL8l_W0uv4GgOt8RbMw-large
wbj-vVMY
karmen-latincia
17309534_10155681455169041_6956342448046492792_n