loader image

Новости

15 резултати / страна 1 од 2

Background
  • 15
close

labelНовости today21/08/2023

Милош од Пливачки Клуб Црвена Звезда Р. Србија има нешто да Ви кажиТ

Милош од Пливачки Клуб Црвена Звезда Р. Србија има нешто да Ви кажиТ Милош благодариме за убавите зборови, Вам и на Вашиот клуб ви посакуваме убав престој во Охрид и да уживате и во другите денови на Ohrid Water Festival, се гледаме на наредното издание. Milos from Swimming club Red ...

Повеќе

  • 8
close

labelНовости today21/08/2023

Стигнаа и првите впечатоци

Стигнаа и првите впечатоци Благодариме за убавите зборови и за големиот мотив кој ни го давате Се гледаме наредната година. The first impressions have arrived Thank you for the kind words and the great motivation you give us See you next year

Повеќе

  • 14
close

labelНовости today16/08/2023

Донесувајте одлуки засновани на надеж и можност. Донесувајте одлуки врз основа на тоа што треба да се случи

Донесувајте одлуки засновани на надеж и можност. Донесувајте одлуки врз основа на тоа што треба да се случи 🤝🤝🤝 Добредојде за Telekom MK во Ohrid Water Festival👏👏👏 Make decisions based on hope and possibility. Make decisions based on what should happen 🤝🤝🤝 Welcome for Telekom MK to Ohrid Water Festival👏👏👏

Повеќе

  • 11
close

labelНовости today14/08/2023

Ако сакате да успеете во целта, треба да разберете зошто ја сакате

Ако сакате да успеете во целта, треба да разберете зошто ја сакате Добредојде за Пивара Скопје / Pivara Skopje во Ohrid Water Festival If you want to succeed in your goal, you need to understand why you want it Welcome for Пивара Скопје / Pivara Skopje to Ohrid Water Festival

Повеќе

  • 3
close

labelНовости today14/08/2023

Ако сите напредуваат заедно, тогаш успехот е загарантиран за сите

Ако сите напредуваат заедно, тогаш успехот е загарантиран за сите Добредојде за Karmen Baucentar во Ohrid Water Festival Welcome for Karmen Baucentar to Ohrid Water Festival If everyone is moving forward together, then success takes care of itself

Повеќе

Организатор

ohrid

Покровител

Grb_Opstina_Ohrid

Генерален спонзор

T_logo_carrier_surface_rgb_n

Спонзори

sparkase-life
4waUL8l_W0uv4GgOt8RbMw-large
wbj-vVMY
karmen-latincia
17309534_10155681455169041_6956342448046492792_n