loader image

Спортски Настани

Background

19 Авг 2023

schedule09:00my_locationСРЦ „Билјанини Извори“

ОВФ Пливачки митинг

Повеќе

19 Авг 2023

schedule09:00my_locationГорица 1 (Кај Дивоно)

Meѓународна Oхридска веслачка регата

Повеќе

20 Авг 2023

schedule09:00my_locationХотел Палас-Хотел СУ

ICF 23 Трета Меѓународна Илинденска регата во кајак и кану на мирни води-Охрид 2023

Повеќе

20 Авг 2023

schedule09:00my_locationСтруга

Триатлон

Повеќе

21 Авг 2023

schedule07:30my_locationОхридско Езеро

СУП јога

Повеќе

21 Авг 2023

schedule16:00my_locationСРЦ „Билјанини Извори“

Водени лудории

Повеќе

21 Авг 2023

schedule06:00my_locationОхридско Езеро

1ва Регатa околу Охридското езеро 21/22.08.23

Повеќе

22 Авг 2023

schedule16:00my_locationХотел Палас до Пристаниште

Турнир во едрење,,ЕКСПРЕС СЕJЛИНГ“

Повеќе

22 Авг 2023

schedule08:00my_locationПалас – Канео – Палас

Трка со СУП

Повеќе

23 Авг 2023

schedule10:00my_locationОхрид - Охридско езеро

5км/10км на отворени води

Повеќе

24 Авг 2023

schedule11:00my_locationПлато на Хотел Палас

Промоција на рекреативно нуркање за деца

Повеќе

25 Авг 2023

schedule16:00my_locationГрадското пристаниште, пред х. Александрија

Ревијален Ватерполо турнир 2023

Повеќе

25 Авг 2023

schedule09:00my_location Градско пристаниште - Куба Либре - Канео

Запознај го едрењето, заштити го езерото

Повеќе

26 Авг 2023

schedule11:00my_locationсв. Наум - Охрид

Охридски Пливачки маратон 2023 Св.Наум-Охрид

Повеќе

27 Авг 2023

schedule08:00my_locationПлажа КЈ Дивоно, патека Студенчишта

Акватлон

Повеќе

27 Авг 2023

schedule17:00my_locationСтаро пристаниште - Охрид

Регата со традиционални охридски кајчиња

Повеќе

Организатор

ohrid

Покровител

Grb_Opstina_Ohrid

Генерален спонзор

T_logo_carrier_surface_rgb_n

Спонзори

sparkase-life
4waUL8l_W0uv4GgOt8RbMw-large
wbj-vVMY
karmen-latincia
17309534_10155681455169041_6956342448046492792_n