loader image

СУП јога

today 21/08/2023my_locationОхридско Езеро


Background
Галерија

СУП клуб Охрид


Програма

ПРОГАРАМА

Време за одмор и реклаксирање. Со задоволство ве покануваме на едно уникатно искуство – јога на вода. Уникатно и мирно искуство кое го комбинира спокојството на јогата со возбудливото чувство да се биде на вода. Учесниците практикуваат јога и техники на дишење на стабилна даска за веслање, укотвени на пловечка платформа специјално наменета за вежбање јога на вода. Оваа активноста ќе ја води јога инструктор. Ќе има 2 СУП јога на вода часови на секој од овие часови ќе можат да се пријават до 16 учесници.

Поволно е за сите возрасти.
Претходно искуство не е потребно.
Сите кои ќе се пријават задолжително е да знаат да пливаат.
Местата се лимитирани право на учество ќе имаат оние кои први ќе се пријават.

Програма:
7:30 – 8:00 Припрема и кратка обука за управување со СУП даска за првата група
8:00 – 9:00 Јога на вода група 1
9:30 – 10:00 Кратка обука за управување со СУП даска за втората група
10:00 – 11:00 Јога на вода група 2

Настанот е бесплатен, пријавувањето е задолжително најдоцна до 19ти август.
Пријавување на: [email protected] или +38978341630 / +38978609698


Локација

Охридско Езеро


Социјални мрежи
FACEBOOK Instagram ВЕБ

Пријатели на настанот
Детали
Почеток 21/08/2023 ч 07:30
Крај 21/08/2023 ч 12:00
Локација Охридско Езеро
Адреса Охридско Езеро
Телефон 078 609 698
Рејтинг

Организатор

ohrid

Покровител

Grb_Opstina_Ohrid

Генерален спонзор

T_logo_carrier_surface_rgb_n

Спонзори

sparkase-life
4waUL8l_W0uv4GgOt8RbMw-large
wbj-vVMY
karmen-latincia
17309534_10155681455169041_6956342448046492792_n