loader image

AK Охрид трчаТ

Background

За клубот

Атлетски клуб Охрид трчаТ е формиран во 2018 година и негова главна дејност како клуб е промоција на атлетиката, организација на спортски настани и развојот на свеста за практикување на здрави навики. АК Охрид трчаТ е организатор на неколку спортски манифестации и тоа, Охрид трчаТ, Охрид трчаТ Акватлон, Детска трка и Пештани екстрим вертикал. Исто така клубот има детска атлетика во која членуваат повеќе од 80 деца кои се дел од системот на натпревари при Атлетската федераација на Македонија.


Галерија


Социјални мрежи


Контакт информации

АДРЕСА

Булевар Туристичка М. Б1.
6000 Охрид, С. Македонија
Објект Гранит на спрат

ТЕЛЕФОН

+389 78 440 139

Е – МАИЛ

Организатор

ohrid

Покровител

Grb_Opstina_Ohrid

Генерален спонзор

T_logo_carrier_surface_rgb_n

Спонзори

sparkase-life
4waUL8l_W0uv4GgOt8RbMw-large
wbj-vVMY
karmen-latincia
17309534_10155681455169041_6956342448046492792_n