loader image

Акватика Јахтинг

Background

За клубот

Здружението за спортско едрење “Акватика Јахтинг” Охрид е предводник на развојот на едриличарскиот спорт во Охрид и Република Македонија,а со учество на многу меѓународни натпреварувања со класите”Optimist”и “ILCA4” врши промоција на едрењето и надвор од границите на нашата држава.

Галерија


Социјални мрежи


Контакт информации

АДРЕСА

Наум Охридски бр.10
Охрид Македонија

ТЕЛЕФОН

+ 389 78 472 482

Е – МАИЛ

Организатор

ohrid

Покровител

Grb_Opstina_Ohrid

Генерален спонзор

T_logo_carrier_surface_rgb_n

Спонзори

sparkase-life
4waUL8l_W0uv4GgOt8RbMw-large
wbj-vVMY
karmen-latincia
17309534_10155681455169041_6956342448046492792_n