loader image

Ј.П. Билјанини Извори – Охрид

Background

За претпријатието

Јавното претпријатие Билјанини Извори е јавно претпријатие , формирано со одлука на Советот на град Охрид на 28 февруари 2008 година. Неговата основна дејност е да стопанисува со Спортско рекреативниот центар Билјанини извори и јавниот паркинг простор.


Галерија


Социјални мрежи


Контакт информации

АДРЕСА

Булевар Туристичка б1
6000 Охрид,  Р. Македонија

ТЕЛЕФОН

046/231 535

Е – МАИЛ

Организатор

ohrid

Покровител

Grb_Opstina_Ohrid

Генерален спонзор

T_logo_carrier_surface_rgb_n

Спонзори

sparkase-life
4waUL8l_W0uv4GgOt8RbMw-large
wbj-vVMY
karmen-latincia
17309534_10155681455169041_6956342448046492792_n