loader image

Кајак кану клуб ,,СТРМЕЦ”

Background

За клубот

Кајак кану клуб СТРМЕЦ Охрид кој датира и постои уште од 1947 година но активно почна со работење од 1999 година под иницијатива на кајакарот-кануист Радован Попоски, кој воедно е и тренер на ККК Стрмец Охрид. Така се продолжи светлата традиција на овој спорт.


Галерија


Социјални мрежи


Контакт информации

АДРЕСА

К.АБРАШ 26, ОХРИД

ТЕЛЕФОН

076 726 473

Е – МАИЛ

Организатор

ohrid

Покровител

Grb_Opstina_Ohrid

Генерален спонзор

T_logo_carrier_surface_rgb_n

Спонзори

sparkase-life
4waUL8l_W0uv4GgOt8RbMw-large
wbj-vVMY
karmen-latincia
17309534_10155681455169041_6956342448046492792_n