loader image

Клуб за подводни дејности Охрид

Background

За здружението

Клубот за подводни дејности охрид од охрид е формиран на 18 јануари 1985 год.Во своето скоро 36 годишно постоење е најстар активен нуркачки клуб во македонија и со својот специфичен начин на дејствувајне претставува спој на другарство ентузијазам и лубов према езерото и градот охрид.


Галерија


Социјални мрежи


Контакт информации

АДРЕСА

СРЦ Билјанини Извори

ТЕЛЕФОН

071 372 766

Е – МАИЛ

Организатор

ohrid

Покровител

Grb_Opstina_Ohrid

Генерален спонзор

T_logo_carrier_surface_rgb_n

Спонзори

sparkase-life
4waUL8l_W0uv4GgOt8RbMw-large
wbj-vVMY
karmen-latincia
17309534_10155681455169041_6956342448046492792_n