loader image

Меч Рејс Клуб

Background

За клубот

Клубот за спортско едрење „Охрид Меч Рејс” е формиран во 2019 година, со основна цел – промоција и развој на едрењето како спортска дисциплина, преку организација на школи за едрење и натпреварувања во различни дисциплини кои ќе го привлечат интересот на локалната заедница. Клубот располага со две седумметарски едрилици од класата „H22 – One Design” кои ги едри посада од пет лица.


Галерија


Социјални мрежи


Контакт информации

АДРЕСА

 ул. „Јане Сандански“ бр. 119-а, Охрид;

ТЕЛЕФОН

+389 78 269 041

Е – МАИЛ

Организатор

ohrid

Покровител

Grb_Opstina_Ohrid

Генерален спонзор

T_logo_carrier_surface_rgb_n

Спонзори

sparkase-life
4waUL8l_W0uv4GgOt8RbMw-large
wbj-vVMY
karmen-latincia
17309534_10155681455169041_6956342448046492792_n