loader image

Нуркачки клуб Акватек

Background

За клубот

Акватек е центар за нукање и едукативен центар за рекреативно и техничко нуркање и едукација, како и центар за сите подводни дејнови вклучувајте скуба нуркање, слободно нуркање, слободно нуркање, произведување, слободни водери, видео, активности и проекти за логички и заштита и чистење на животната средина кои делуваат локално и меѓународно.


Галерија


Социјални мрежи


Контакт информации

АДРЕСА

Цар Самоил бр. 82
Скопје – Македонија

ТЕЛЕФОН

+389 2 311 8765

Е – МАИЛ

Организатор

ohrid

Покровител

Grb_Opstina_Ohrid

Генерален спонзор

T_logo_carrier_surface_rgb_n

Спонзори

sparkase-life
4waUL8l_W0uv4GgOt8RbMw-large
wbj-vVMY
karmen-latincia
17309534_10155681455169041_6956342448046492792_n