loader image

Нуркачки центар Амфора

Background

За клубот

АМФОРА е единствениот меѓународно лиценциран нуркачки центар во Македонија кој ги следи програмата и стандардите на Scuba Schools International. Нашиот тим од квалификувани професионални инструктори ќе ве научи како да нуркате на едноставен и интересен начин. Целата опрема за нуркање што се користи е направена од познати производители кои ви обезбедуваат удобност и безбедност.
Се наоѓаме во Музејот на вода во Заливот на коските, на околу 15 километри од центарот на градот.


Галерија


Социјални мрежи


Контакт информации

АДРЕСА

Залив на коски – Градиште
Охрид – Македонија

ТЕЛЕФОН

071 359 810

Е – МАИЛ

Организатор

ohrid

Покровител

Grb_Opstina_Ohrid

Генерален спонзор

T_logo_carrier_surface_rgb_n

Спонзори

sparkase-life
4waUL8l_W0uv4GgOt8RbMw-large
wbj-vVMY
karmen-latincia
17309534_10155681455169041_6956342448046492792_n