loader image

ПК Охридски Бранови

Background

За клубот

Пливачкиот клуб Охридски бранови Охрид своите корени ги има има уште во првата половина на минатиот век, поточно во 1932 година кога на иницијатива на неколку спортски работници, во Охрид е основан Пливачко-веслачкиот клуб „Охрид“.


Галерија


Социјални мрежи


Контакт информации

АДРЕСА

СРЦ Билјанини Извори

ТЕЛЕФОН

070 352 410

Е – МАИЛ

Организатор

ohrid

Покровител

Grb_Opstina_Ohrid

Генерален спонзор

T_logo_carrier_surface_rgb_n

Спонзори

sparkase-life
4waUL8l_W0uv4GgOt8RbMw-large
wbj-vVMY
karmen-latincia
17309534_10155681455169041_6956342448046492792_n