loader image

СУП клуб Охрид

Background

За клубот

SUP Club Ohrid е клуб за стоечко веслање на даска и формиран во 2018 год во Охрид. Стоечкото веслање на даска е спорт кој е особено популарен во изминатите неколку години. Како дел од нашите активности се организирање и учество на настани (локални и меѓународни), обуки и тренинзи за почетници и напредни нивоа, трки и учество на регати, тим билдинг активности, и како дел од општествена одговорност на клубот организирање на волонтерски акции за чистење по вода со СУП.


Галерија


Социјални мрежи


Контакт информации

АДРЕСА

Канео -Охрид – Македонија

ТЕЛЕФОН

078 609 698

Е – МАИЛ

Организатор

ohrid

Покровител

Grb_Opstina_Ohrid

Генерален спонзор

T_logo_carrier_surface_rgb_n

Спонзори

sparkase-life
4waUL8l_W0uv4GgOt8RbMw-large
wbj-vVMY
karmen-latincia
17309534_10155681455169041_6956342448046492792_n