loader image

ЗРР СК „Св. Апостол Петар“ – Охрид

Background

За клубот

ЗРР СК „Св. Апостол Петар“ – Охрид

1. Омасовување на спортско – рекреативниот риболов поготово кај помладите
генерации.
2. Унапредување и развивање на спортскиот риболов во општината.
3. Иницирање, поттикнување и организирање на натпревари во спортски риболов.
4. Овозможување на младите спортски риболовци учество на државните
натпревари.
5. Омасовување на спортскиот риболов преку учеството на што е можно повеќе
натпреварувачи во повече риболовни дисциплини.
6. Развој на спортско-рекреативниот риболовен туризам.


Галерија


Социјални мрежи


Контакт информации

АДРЕСА

Охрид, ул. Димитар Влахов бр. 48

ТЕЛЕФОН

078/318-499

Е – МАИЛ

Организатор

ohrid

Покровител

Grb_Opstina_Ohrid

Генерален спонзор

T_logo_carrier_surface_rgb_n

Спонзори

sparkase-life
4waUL8l_W0uv4GgOt8RbMw-large
wbj-vVMY
karmen-latincia
17309534_10155681455169041_6956342448046492792_n