loader image

Новости

Тимската работа е способност да се работи заедно кон заедничката цел

today14/08/2023 2

Background
Тимската работа е способност да се работи заедно кон заедничката цел 🤝🤝🤝
Добредојде за LTH Castings во Ohrid Water Festival👏👏👏👏
Teamwork is the ability to work together towards a common goal

Written by: admin

Рејтинг

Претходни објави

  • 27
close

labelНовости today09/08/2023

Со Фестивал на водени спортови, Охрид ќе ги промовира спортовите на вода и туризмот и ќе ја подигнува свеста за заштита на животната средина

Од 19 до 27 август во Охрид ќе се одржи првиот Фестивал на водени спортови „Ohrid water festival“, кој има за цел промоција на Охрид, спортовите на вода и заштита [...]

Повеќе


Поврзани новости

Организатор

ohrid

Покровител

Grb_Opstina_Ohrid

Генерален спонзор

T_logo_carrier_surface_rgb_n

Спонзори

sparkase-life
4waUL8l_W0uv4GgOt8RbMw-large
wbj-vVMY
karmen-latincia
17309534_10155681455169041_6956342448046492792_n