loader image

Ревијален Ватерполо турнир 2023

today 25/08/2023my_locationГрадското пристаниште, пред х. Александрија


Background
Галерија

ПК„Охридски бранови 2008“


Програма

ПРОГРАМА за одржување на ревијален ватерполо турнир

Ватерполо турнирот ќе се одржи во водената површина кај Градското пристаниште, пред х. Александрија.

Настанот е во целосна организација на Клубот за спортови на вода Охридски Бранови 2008, со поддршка на Општина Охрид.

На ватерполо турнирот ќе бидат поканети екипи на ватерполо ветерани од нашата држава, како и од соседните држави.

За победниците на турнирот ќе бидат обезбедени соодветни награди.


Локација

Градското пристаниште, пред х. Александрија


Социјални мрежи
FACEBOOK Instagram ВЕБ

Пријатели на настанот
Детали
Почеток 25/08/2023 ч 16:00
Крај 25/08/2023 ч 20:00
Локација Градското пристаниште, пред х. Александрија
Адреса Градското пристаниште, пред х. Александрија
Телефон 070 352 410
Рејтинг

Организатор

ohrid

Покровител

Grb_Opstina_Ohrid

Генерален спонзор

T_logo_carrier_surface_rgb_n

Спонзори

sparkase-life
4waUL8l_W0uv4GgOt8RbMw-large
wbj-vVMY
karmen-latincia
17309534_10155681455169041_6956342448046492792_n