loader image

Водени лудории

today 21/08/2023my_locationСРЦ „Билјанини Извори“


Background
Галерија

„Сојуз за училишен спорт Охрид“


Програма

ПРОГРАМА

Почитувани ,бидете дел од најзабавниот настан на базенот при СРЦ Билјанини извори ова лето.

На 21.8.2023 во 16ч. Во рамките на Ohrid water festival почнуваат Водените лудории 2023 на кои учество ќе земат екипи од најреномираните компании во градот.Поминете убаво попладне со многу музика и забава.

Дојдете,навивајте,насмејте се! – Споделете позитивна енергија со сите.   

Емаил: [email protected]

Телефон за контакт: 075585868

Локација

СРЦ „Билјанини Извори“


Социјални мрежи
FACEBOOK Instagram Е-Маил

Пријатели на настанот
Детали
Почеток 21/08/2023 ч 16:00
Крај 21/08/2023 ч 20:00
Локација СРЦ „Билјанини Извори“
Адреса СРЦ „Билјанини Извори“
Телефон 075585868
Рејтинг

Организатор

ohrid

Покровител

Grb_Opstina_Ohrid

Генерален спонзор

T_logo_carrier_surface_rgb_n

Спонзори

sparkase-life
4waUL8l_W0uv4GgOt8RbMw-large
wbj-vVMY
karmen-latincia
17309534_10155681455169041_6956342448046492792_n